Beste klanten en sympathisanten,


Inmiddels raakt het COVID-19 virus ieder persoon en bedrijf waardoor drastische maatregelen tot de orde van de dag behoren. Deze maatregelen moeten wij nemen om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers te kunnen waarborgen.


Wij zijn ons bewust van de impact die het virus op uw bedrijfsvoering heeft en zetten ons maximaal in om de impact vanuit ons te beperken.  


Bestelde ritten kunnen worden gewoon gereden

Tot op heden beïnvloedt de verspreiding van het Coronavirus de limousine ritten aan onze afnemers niet. We hebben meer dan voldoende voorraad aan ontsmetting en desinfecterende producten waardoor de limousine op een normale wijze behandeld kan worden. Elke wagen heeft handgel aan boord, mondmaskers kunnen verkregen worden bij chauffeur.


We zijn gewoon bereikbaar

U kunt ons gewoon bereiken op de manier die u van ons gewend bent. We kunnen uw vragen en bestelling via de email en het offerteformulier direct verwerken. We zijn ook bereikbaar via de telefoon.


De limousine bezoeken is mogelijk (met social distancing)

We volgen het advies van de overheid door het pand te sluiten voor klanten en bezoekers. Dit betekend dat wij momenteel wel limousine bezoeken kunnen verzorgen op afspraak. We kunnen u uiteraard ook verder helpen via de telefoon of email.


In het kort:

• Onze voorraad dranken en ontsmettingsgel is voorlopig ruim voldoende

• Het bezoeken van limousines is mogelijk (social distancing word gerespecteerd)

• Onze medewerkers werken daar waar mogelijk vanuit huis.


Bedankt voor uw begrip en medewerking! Wij hopen op een snel herstel van de situatie en u daarna ook weer persoonlijk te kunnen ontvangen.


Namens het hele ATC-limo team,Leysen Guan

Managing director

copyright @ atc-limo.be since 2014

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te personaliseren, websitegebruik te analyseren en aangepaste aanbiedingen te doen.

Accepteren